Spring til indhold
Hjem » Volkswagen ID.3 Anmeldelse 2024

Volkswagen ID.3 Anmeldelse 2024

    Hjem » Volkswagen ID.3 Anmeldelse 2024

    Rating: 4 out of 5.

    De Gode Ting

    Hurtig opladning: ID.3 Pro S kan oplades fra 5 til 80 procent på bare 30 minutter ved en hurtiglader​

    God kørestilling og komfort: ID.3 har gode sæder og en fremragende kørestilling, hvilket bidrager til en behagelig køreoplevelse

    Økonomisk fordelagtig

    De Mindre Gode Ting

    Enkelte billige materialer: Nogle dele af interiøret kan virke billige for en bil i denne prisklasse​

    Infotainment-systemet: Tidligere var systemet kendt for at være langsomt og ustabil, men det er forbedret i de nyeste modeller

    Begrænset rækkevidde ved motorvejskørsel: Ved konstant kørsel på 110 km/t målte rækkevidden til lidt under 300 km

    • a car with a flat tire
    • a grey car parked on the side of the road
    • black car side mirror during daytime

    Overblikket

    Volkswagen ID.3 er en elektrisk bil, der har modtaget positive anmeldelser for dens hurtige opladning, komfort og økonomiske fordele sammenlignet med lignende benzin- eller dieselbiler. Dog har den tidligere haft udfordringer med infotainment-systemet, og nogle materialer i kabinen kan virke billige. Rækkevidden er god ved blandet kørsel, men noget begrænset ved konstant motorvejskørsel.

    Det Udvendige

    ID.3’s design er moderne og funktionelt, hvilket gør den til en attraktiv bil i elbilsegmentet. Den udstråler Volkswagen’s velkendte designfilosofi, men med et friskt twist, der signalerer bilens elektriske natur. Det kompakte ydre gør den ideel til bykørsel, mens det rummelige indre overrasker positivt med god plads, både foran og bagved. Den enkle stil i kabinen er renset for unødige knapper, og den store skærm er centralt placeret og let at betjene.

    Det Indvendige

    Interiøret i Volkswagen ID.3 er præget af en minimalistisk tilgang. Den store, centrale touchscreen dominerer instrumentpanelet, og de fleste funktioner kontrolleres herfra. Det giver kabinen et moderne og ryddeligt udseende. Sæderne er komfortable og støttende, hvilket bidrager til en behagelig køreoplevelse, især på længere ture. Kvaliteten af materialerne varierer dog, med nogle dele, der føles billige, hvilket kan virke skuffende i en bil i denne prisklasse. Trods dette tilbyder kabinen en indbydende og funktionel plads, der er velegnet til både familie- og pendlerture.

    På Vejen

    Volkswagen ID.3 udmærker sig med sine køreegenskaber. Styringen er præcis og giver god feedback, hvilket bidrager til en fornøjelig køreoplevelse. Bilens vægtfordeling er optimeret med batteriet placeret i bunden, hvilket resulterer i minimal krængning og et neutralt vejgreb, selv ved højere hastigheder. Den elektriske motor sørger for hurtig acceleration og en jævn kraftudfoldelse. Denne kombination af egenskaber gør ID.3 til en yderst kompetent bil i byen såvel som på åbne veje, hvilket gør den ideel til en bred vifte af køresituationer.

    Rivalerne

    Disse biler tilbyder lignende egenskaber som ID.3, såsom rækkevidde, opladningskapacitet og komfortniveau, men med deres egne unikke fordele og designelementer.

    Hvad Er Dommen?

    Volkswagen ID.3 er en overbevisende elbil, der tilbyder god værdi for pengene, især når man tager dens køreegenskaber, komfort og økonomiske fordele i betragtning. Den er særligt velegnet til familier og pendlere, der søger en miljøvenlig, praktisk og økonomisk bil. De mindre ulemper, såsom nogle billige interiørmaterialer og begrænset rækkevidde ved motorvejskørsel, overskygges af de mange positive aspekter.

    Officielle hjemmeside: Personbiler og erhvervsbiler – Køb eller lease din bil her – Volkswagen

    FAQ – Bilnavn

    Hvad er den reelle rækkevidde af ID.3?

    Op til 560 km.

    Er ID.3 rummelig nok til en familie?

    a, ID.3 tilbyder glimrende plads både foran og bagved, hvilket gør den velegnet til familiebrug​

    Hvordan er opladningstiden for ID.3?

    Med en 77 kWh batteri kan ID.3 oplades fra 5 til 80 procent på 30 minutter ved en hurtiglader

    Læs også: Volkswagen Elbiler: Fremtidens Bæredygtige Transport